19.03.16.
New Generation Ski School.

PIC © Andy Lloyd
www.alpictures.eu

3 Ski Resort Mesra Muslim Di Jepun


Baca: English ● Malay ● Indonesia Musim sejuk dah datang! Yeay. Apa yang kita boleh buat masa musim sejuk ni? Mestilah main ski! Terutamanya jika kita dari negara tropika, memang salah satu impian kita sejak zaman kanak-kanak nak pegang dan main salji. Dan sebagai muslim, semestinya kita nak cari ski resort yang mesra muslim kan? Nak cari makanan halal kat negara orang dah…

Read More »
88933287e96d7797d545c8e5f6a6dd43

8 Restoran Halal Di Lapangan Terbang Jepun


Read in: English ● Malay ● Indonesia Sebagai seorang Muslim yang nak melancong ke negara minoriti Muslim seperti Jepun, kalau nak cari restoran halal memang susah kan. Lepas tu masa kat airport, kena pulak tunggu flight berjam-jam. Lagi-lagi masa tunggu perut lapar pulak. Credit to Giphy Oleh sebab tulah, kami telah sediakan senarai restoran yang memiliki sijil halal di Lapangan Terbang  Narita, Haneda dan Kansai.…

Read More »